×
Australia, 28 janar 2013
Në një plazh në Australi humbi jetën një familje balenash xhuxhe. Kafshë
Shteti australian Queensland, i ndodhur në verilindje të vendit, rezultoi i fundosur nën ujë si rezultat i pasojave të stuhisë tropikale "Oswald", e cila shkaktoi shira të rrëmbyeshëm dhe përmbytje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30
31