×
ekspozitë, 21 shkurt 2013
Qeveria e Moskës dhe Shoqata moskovite e Muzeve dhe Ekspozitave “Manezh” do të prezantojnë më 7 mars të vitit 2013 në Qendrën ekspozuese muzeale "Punëtori dhe Kolkoziania" ekspozitën me temë "Dita Ndërkombëtare e Gruas.
Emiratet e Bashkuara Arabe i kërkuan palës ruse t’u lejojë atyre të mbajnë tankun rus "T-90S" (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
8
9
10
11
12
14
15
16
17
20
22
23
24
25
26
28