×
ekspozitë, 9 maj 2012
Ekspozitat e pazakonta kanë qenë gjithmonë kartivizitë e Muzeumit Gjeologjik të Uralit në Ekaterinburg. Ja dhe tani, pa u mbyllur ende ekspozita “Shiu meteorik”, u hap e një e re me emrin intrigues “Mineralet e ngrënshme dhe kuruese”.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31