×
ekspozitë, 8 maj 2012
Midis eksponateve më interesante të armatimeve ruse, të paraqitura në ekspozitën e IX-t
Rreth 150 sisteme të destinacionit ushtarak dhe special do të paraqiten nga Rusia në ekspozitën ndërkombëtare “SOFEX-2012” të pajisjeve të specializuara, që pritet të hapet sot në kryeqytetin e Jordanisë - Aman.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31