×
ekspozitë, Maj 2012
Tablloja e piktorit François Dubois, e cila iu dhurua nga Napoleoni Carit rus Aleksandër I dhe që për një kohë të gjatë konsiderohej si e humbur, iu paraqit me gjithë bukurinë e vet publikut në Fshatin Perandorak nën Shën Petersburg (Tsarskoye Selo - rus. Царское Село).
Më shumë se 200 kompani nga 18 vende të botës marrin pjesë n
Mamuthi i vogël me emrin Ljuba do të ndërpresë përkohësisht turneun e vet triumfator botëror dhe në fund të qershorit do të kthehet në “shtëpi” - në Muzeun me emër të Shemanovck-it në qytetin e Siberisë Perëndimore - Salehard (Salekhard).
Ekspozitat e pazakonta kanë qenë gjithmonë kartivizitë e Muzeumit Gjeologjik të Uralit në Ekaterinburg. Ja dhe tani, pa u mbyllur ende ekspozita “Shiu meteorik”, u hap e një e re me emrin intrigues “Mineralet e ngrënshme dhe kuruese”.
Midis eksponateve më interesante të armatimeve ruse, të paraqitura në ekspozitën e IX-t
Rreth 150 sisteme të destinacionit ushtarak dhe special do të paraqiten nga Rusia në ekspozitën ndërkombëtare “SOFEX-2012” të pajisjeve të specializuara, që pritet të hapet sot në kryeqytetin e Jordanisë - Aman.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31