×
ekspozitë, Shkurt 2012
Piktorët rusë po zhvillojnë polemikë me Maleviçin dhe përpiqen t
Këtë vit do të kremtohet 200-vjetori i fitores së Rusisë në Luftën Patriotike kundër Napoleonit.
Rusia paraqiti helikopterin e vet të ri në ekspozitën HeliExpo 2012 në Dallas (SHBA).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29