×
piktura, Mars 2011
Kryeveprat e artistëve italianë do të ekspozohen në ambasadën e Italisë
Ekspozita grafike e Salvador Dali “Mesazh i shenjtë” u hap në Saratov. Ekspozita zhvillohet në kuadrin e vitit të shkëmbimit të ndërsjelltë kulturor Rusi-Spanjë. Në të janë paraqitur 105 punë grafike.
Ekspozita “Maleviç dhe trashëgimia amerikane”, që tregon ndikimin e artistit rus tek piktorët në SHBA-s, u hap në New York.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31