×
Somalia, Mars 2013
Viktima të shpërthimit të makinës bombë në kryeqytetin e Somalisë u bënë të paktën 8 persona. Shpërthimi buçiti në afërsi të Pallatit Presidencial dhe Teatrit Kombëtar të Mogadisho.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31