×
raketëmbajtësja, Shkurt 2012
Kandidati për President i Rusisë, Vladimir Putin, publikoi një artikull mbi problemet e sigurisë
Raketëmbajtësja ruse “Proton-M” nxorri me sukses në orbitën e synuar satelitin holandez të telekomunikacionit NSS-14.
Lëshimi i parë i raketëmbajtëses evropiane të klasës së lehtë “Vega” do të realizohet nga kozmodromi Kourou në Guiana Franceze (Amerika e Jugut).
Aktualisht Kina po merret me zhvillimin e raketëmbajteseve të gjeneratës së re, të cilat do të lëshohen në kozmos në pesë vitet e ardhshme. Për këtë njofton sot gazeta China Daily.
NASA ka shprehur besimin e vet të plotë ndaj sigurisë së raketëmbajtëseve të pilotuara ruse pavarësisht nga situata e krijuar me “Sojuz” dhe një sërë incidentesh të tjera në vitin 2011.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
7
8
9
10
11
12
14
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29