×
borxhet, Nëntor 2012
Eurozona e kaloi kulminacionin e krizës financiare dhe të borxheve disa muaj më parë, por situata vazhdon të mbetet e paqëndrueshme.
Tregtimi në platformat e fondeve të Kinës kontinentale përfundoi sot me një rënie serioze të çmimeve.
Greqia ndodhet në prag të defaut-it. Këtë javë përfundon afati i pagesave për obligacionet e qeverisë, kurse Athina nuk ka para për këtë. Huadhënësit kanë premtuar t’i japin asaj 31.5 miliardë € në qoftë se autoritetet do të miratojnë paketën e radhës të masave anti-krizë.
Qeveria greke do të paraqesë sot në parlament një paketë të re masash shtrënguese për të kapërcyer krizën e borxhit.
Ditën e mërkurë parlamentit të Greqisë iu paraqit parashikimi i ri i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
6
7
8
9
10
11
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30