×
makinandërtimi
Rusia dhe Franca pas 1 viti e gjysmë do të prodhojnë një automjet të blinduar, njoftoi të premten gazetarët Zëvendës Drejtori i "Rosoboronexport" Igor Sevastianov.
Ndërtimi i Zonave të Veçanta Ekonomike (ZVE) mundëson zgjidhjen e problemeve të punësimit, deklaroi Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev në takimin me Kreun e administratës së qarkut të Lipeckut Oleg Koroljov.
Edhe pse rezultatet përfundimtare të zhvillimit të ekonomisë ruse gjatë vitit 2009 nuk janë nxjerrë ende, ekonomistët tashmë po deklarojnë se ato janë më të mira se ç'priteshin. Dhe pikërisht në atë kuptim, se Rusia po demonstron rritje ekonomike.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin lançoi punën e prodhuesit më t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31