×
uzina, 27 shkurt 2013
Kombinati i prodhimit të letrës dhe celulozës i rajonit të Baikalit, i njohur
Në një uzinë kimike në Japoni ndodhi rrjedhja e 5 ton të cianurit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
26
28