×
qeveria, Gusht 2013

Kabineti i Ministrave të Francës mbajti takimin e parë pas pushimeve verore, në rrjedhën e të cilit u bënë disa parashikime optimiste për zhvillimin e vendit.

Kompania e naftës BP (British Petroleum) ka ngritur një padi kundër qeverisë amerikane në Gjykatën e Qarkut në Teksas.

Presidenti i Republikës Çeke, Milosh Zeman, ditën e martë pranoi dorëheqjen e qeverisë së Jiri Rusnok, e cila më 7 gusht në takimin e Dhomës së Deputetëve të parlamentit çek nuk mori votëbesimin, njofton televizioni çek.

Në Çeki mund të ndodhë vetëshpërndarja e parlamentit dhe mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31