×
qeveria, 5 qershor 2013
Delegacioni i opozitës turke mbërriti nga Stambolli në Ankara dhe filloi negociatat e drejtp
Partia e tij fitoi në zgjedhjet e fundit parlamentare. 63-vjeçari Sharif ka qenë dy herë Kryetar i Qeverisë në vitet ‘90-të. Ai u rrëzua nga pushteti si pasojë e një puçi ushtarak dhe përfundoi në burg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30