×
qeveria, 27 maj 2013
Qeveria kolumbiane dhe grupi rebel i krahut të majtë FARC shpallën se ata kanë arritur të bien dakord për çështjen e reformës së tokës në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
28
30