×
qeveria, Janar 2013
Qeveria e Bullgarisë mashtroi popullin në lidhje me koston e ndërtimit të centralit b
Të mërkurën dhjetra mijëra punonjës të sektorit publik zhvilluan protesta masive në të gjithë Slloveninë, njoftojnë mediat vendase.
Qeveria e Eritresë ka njoftuar se në kryeqytet situata është shumë e qetë, nuk ka asnjë kryengritje dhe asnjë rebel. "Njësoj si dhe dje", - theksoi Kreu i Administratës presidenciale. Qeveria nuk njofton asnjë detaj të asaj që po ndodh në vend.
Prokuroria e Gjeorgjisë ka akuzuar qeverinë e mëparshme, shumica e së cilës
Autoritetet e Republikës së Afrikës Qendrore (RAQ) dhe kryengritësit e grupit rebel "Seleka" nënshkruan marrëveshjen e armëpushimit të përkohshëm, njoftojnë mediat lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
16
17
18
19
20
21
24
26
27
28
29
30
31