×
qeveria, 21 maj 2012
Sot Presidenti rus Vladimir Putin nënshkroi dekretin mbi strukturën dhe përbërjen e Qeverinë e re të Rusisë. Siç dhe pritej Kabineti i Ministrave ka pësuar ndryshime serioze - përbërja e ministrave është rinovuar me rreth tre të katërtat.
Përbërja Qeverisë së re të Rusisë më 21 maj t
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Kryeministri Dimitri Medvediev duhet të shpallin sot përbërjen e qeverisë së re të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
3
4
5
6
7
9
11
12
13
14
18
19
20
22
23
26
27
28
29
30
31