×
qeveria, 16 mars 2012
Të enjten në Budapest u mbajtën mitingje pro dhe kundër politikës së Kryeministrit hungarez Viktor Orban.
Në rajone të ndryshme të Republikës Çeke u zhvilluan mitingje me kërkesën për dorëheqjen e qeverisë. Në Pragë në tubim morrën pjesë 2000 veta, në Brno 4 mijë dhe në Hradec Kralove 1 mijë protestues.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31