×
qeveria, Mars 2012
Greva e përgjithshme, e cila do të mbahet më 29 mars në Spanjë, ka çuar në anulimin e më shumë se 600 udhëtimeve me trena dhe 488 fluturimeve.
Nëse qeveria do të kryesohet nga Dimitri Medvediev, Igor Seçin, i cili zë
Të enjten në Budapest u mbajtën mitingje pro dhe kundër politikës së Kryeministrit hungarez Viktor Orban.
Në rajone të ndryshme të Republikës Çeke u zhvilluan mitingje me kërkesën për dorëheqjen e qeverisë. Në Pragë në tubim morrën pjesë 2000 veta, në Brno 4 mijë dhe në Hradec Kralove 1 mijë protestues.
Një demonstratë e madhe anti-qeveritare u zhvillua të shtunën përpara godinës së Parlamentit hungarez në Budapest. Pjesëmarrësit e saj kërkuan dorëheqjen e Kryeministrit të vendit dhe qeverisë së tij.
Kryeministri i Libisë Abdel Rahim al-Kib bëri thirrje për të mbrojtur vendin nga “pseudo-revolucionarët”, të cilët kanë përvetësuar pronën shtetërore dhe tokat  e vendit.
Fituesi i zgjedhjeve presidenciale në Rusi, Kryeministri aktual Vladimir Putin deklaroi se pranon mundësinë e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31