×
jurisprudenca, 2011
Komiteti Hetimor i Rusisë i shpalli aktakuzat dy mjekëve në lidhje me çështjen që ka të bëjë me vdekjen e Sergei Margnitskit. Për këtë deklaroi Zëdhënësi i Komitetit Vladimir Markin.
Avokati i familjes së Sergei Magnitskit komentoi posaçërisht për Radiokompaninë “Z
Çështja e juristit të Fondit “Hermitage Capital Management” Sergei Magnitski, i cili vdiq n
Në gjysmën e parë të këtij viti Irani u bë lider botëror përkatësisht ekzekutimit të dënimeve me vdekje, njoftoi Ministrja e Jashtme e Bashkimit Evropian Catherine Ashton.
Gjatë fjalës së marrë në Forumin Ndërkombëtar të Juristëve, Presidenti Dimitri Medvediev bëri thirrje për bashkëpunim vlerëplotë ndërkombëtar në luftën kundër terrorizmit.
Presidenti i Federatës Ruse paralajmëron nga përpjekjet e një vendi për të shpërndarë juridiksionin e vet shtetve fqinje.
Në Petersburg do të fillojë punën e vet Forumi Ndërkombëtar Juridik. Pritet, që në mbledhjen plenare “Drejtësia-instrument i zhvillimit inovator dhe sigurisë së paqes globale” do të mbajë fjalim Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31