×
Pakistani, 6 maj 2013
Një shpërthim i fuqishëm buçiti sot në një miting parazgjedhor në veri-perëndim të Pakistanit.
Sot rojet kufitare afgane dhe pakistaneze hapën zjarr kundër njëri-tjetrit. Sipas fjalë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31