×
Pakistani, 11 prill 2013
Të paktën 3 persona mbetën të vrarë dhe mbi 20 të tjerë u plagosën si pasojë e një shpërthimi në Pakistan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
20
21
22
23
25
27
28
30