×
Pakistani, 2 gusht 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i dërgoi Presidentit të Pakistanit Asif Ali Zardari dhe Kryeministri Yousuf Raza Gillani një telegram ngushëllimi në lidhje me viktimat e shumta të përmbytjeve të tmerrshme në këtë vend.
Sekretari i përgjithshëm i OKB-së Ban Ki Mun caktoi nga Fondi i ndihmë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31