×
Pentagoni, Tetor 2013

Departamenti i Kërkimeve të Avancuara i Pentagonit nënshkroi me kompanitë amerikane Northrop Grumman dhe Lockheed Martin kontrata për zhvillimin e sistemeve lazer të vetëmbrojtjes për avionët pa pilot.

Pentagoni ka bërë të ditura planet për t'i shitur aleatëve të saj në Gjirin Persik raketa dhe municione me një vlerë prej 10,8 miliardë $.

Zëvendësministri i parë amerikan i Mbrojtjes Ashton Carter dha dorëheqjen. "Sot u takova me Ashton Carter dhe pa dëshirë pranova vendimin e tij për të dhënë dorëheqjen nga posti i Zëvendësministrit të parë të Mbrojtjes, duke filluar nga 4 dhjetori", - tha Shefi i Pentagonit, Chuck Hagel.

Të paktën 400 mijë bashkëpunëtorë të stafit civil të Pentagonit ditën e tretë radhazi nuk shkojnë në punë, atyre u është vonuar dhënia e pagës.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30