×
Pentagoni, Qershor 2013
Ministri amerikan i Mbrojtjes Chuck Hagel u bëri thirrje autoriteteve ruse të ekstradojnë ish-nëpunësin e CIA-s Edward Snowden. "Unë shpresoj se Rusia do të marrë vendimin e drejtë dhe do t’ua dorëzojë Snowden Shteteve të Bashkuara", - tha Hagel.
Ministria amerikane e Mbrojtjes nuk dëshiron të komentojë njoftimet e mediave rreth luftanijeve ruse, t
Kanalet televizive amerikane, me referim tek burimet në Pentagon, ditën e enjte përhapë
Ministria amerikane e Mbrojtjes shpalli një tender për ndërtimin e një baze të mbrojtjes antiraket të Izraelit dhe bëri publike karakteristikat e fshehta të objektit të ardhshëm ushtarak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30