×
Pentagoni, Maj 2013
Agjencia e Hulumtimeve të Avancuara të Ministrisë amerikane të Mbrojtjes (The Defense Advanced Research Projects Agency, DARPA) është duke përgatitur një program kompjuterik që mundëson kryerjen e veprimeve në mjedisin kibernetik me ndihmën e një interface-i vizual.
Ministria amerikane e Mbrojtjes i kërkoi Kongresit më shumë se 450 milionë $ për mirëmbajtjen e qendrës së paraburgimit në Guantanamo.
Çështjet e sistemit të mbrojtjes antiraket, situata në Siri dhe rrugët e zgjerimit
Rusia, SHBA, Mbrojtja antiraket, Pentagoni, Këshilli i Sigurimit
Departamenti Amerikan i Mbrojtjes për herë të parë akuzoi haptazi qeverinë kineze për spiunazh kibernetik.
Në Korenë e Veriut po vazhdojnë punimet për zhvillimin e raketës balistike, të aftë për një sulm bërthamor ndaj Amerikës së Veriut, thuhet në raportin që Pentagoni i paraqiti Kongresit Amerikan ditën e enjte.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31