×
CIA, 1 gusht 2013

SHBA-ja, si dhe më parë, nuk dëshiron që situata e krijuar rreth ish-agjentit të CIA-s, Edward Snowden, të ushtrojë ndikim negativ në marrëdhëniet ruso-amerikane, deklaroi Përfaqësueja e Departamentit Amerikan të Shtetit, Marie Harf, në një konferencë të rregullt për shtyp.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
2
3
4
5
7
9
10
11
13
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
30
31