×
Shtëpia e Bardhë

Presidenti i SHBA-së Barack Obama urdhëroi instalimin e paneleve diellore në çatinë e Shtëpisë së Bardhë për herë të parë pas çmontimit të tyre në vitin 1981.

Prokurori i Përgjithshëm i SHBA-së, Eric Holder, mbërriti në Shtëpinë e Bardhë për bisedime me Presidentin amerikan, Barack Obama, në lidhje me situatën në Boston, njoftojnë ditën e premte mediat lokale.
Ekskursionet turistike në Shtëpinë e Bardhë - Rezidenca e Presidentit të SHBA-së - do të pezullohen. Ky vendim erdhi si rezultat i reduktimeve të personelit për shkak të mungesës së fondeve, të shkaktuar nga sekuestrimi i buxhetit të SHBA-ve.
Departamenti Amerikan i Shtetit është ngatërruar përfundimisht në deklaratat e veta. K
SHBA kërkojnë të mos bëhen paralele në mes të lëshimeve të raketave të realizuara nga India dhe Koreja e Veriut, deklaroi Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë Jay Carney.
Presidenti i SHBA Barack Obama do të presë të hënë në Shtëpinë e Bardhë Presidentin e Gjeorgjisë Mihaill Saakashvili (Mikhail Saakashvili).
Shefi i Stafit të Shtëpisë së Bardhë William Daley dha dorëheqjen
SHBA-s konfirmuan se negociatat me Rusinë, në lidhje me Traktatin e ri mbi shkurtimin 
"Afganistani: po e njëjta rrugë drejt disfatës së plotë". K
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31