×
Gjermania, 9 janar 2014

Alarmi në tokë dhe në ajër u shpall në aeroportin e qytetit gjerman Bremen për shkak të UFO-s (diskut fluturues).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31