×
Gjermania, 25 tetor 2013

Njeriu, i cili kishte kthyer në fortesën e tij një lokal të vogël gjerman në Freiburg, u kap dhe u neutralizua nga policia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
5
6
8
9
12
13
15
17
18
19
20
26
27
29