×
Gjermania, 11 shtator 2013

Në Gjermani shpërtheu një skandal, i cili, sipas shënjave, duhet të ishte zgjidhur shumë vite më parë.

Më shumë se 200 lloje të reja gjallesash detare zbuluan shkencëtarët nga Rusia dhe Gjermania gjatë dy ekspeditave të përbashkëta shkencoro-kërkimore në Detin e Japonisë dhe brigjet e ishujve Kurile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30