×
Gjermania, 4 shtator 2012
Në aeroportet e Berlinit dhe Frankfurtit vazhdon greva e shoqëruesëve të fluturimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
8
9
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
28
29
30