×
Gjermania, Shtator 2012
Një kamion në autostradën pranë Berlinit goditi një autobus me fëmijë nga Polonia, që shkonin në një ekskursion në Londër. Për këtë njoftoi ditën e enjte kanali televiziv TVN24.
Katolikëve gjermanë, të cilët refuzuan të paguajnë taksën e kishës, mund t’ju mohohet kungimi apo varrimi në përputhje me ritet fetare. Vendimi i peshkopëve gjermanë u miratua nga Vatikani.
Një i panjohur la në hyrje të zyrës së vizave një paketë të dyshimtë. Në vend po punojnë specialistët. Këtë incident nuk e kanë lidhur ende me trazirat në vendet arabe.
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë miratoi pjesëmarrjen e vendit në Mekanizmin e Stabilizimit Evropian (MSE), me kusht që "përgjegjësia e Gjermanisë do të kufizohet në 190 miliardë euro".
Banka më e madhe e Gjermanisë redukton aktivitetin e saj në Bashkimin Evropian dhe e aktivizon
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë sot do të nxjerrë verdiktin për kërkesën e 40 mijë banorëve të vendit, të cilët duan të njohin si të paligjshëm fillimin e mekanizmit të stabilizimit evropian.
Ish-Zonja e parë e Gjermanisë Bettina Wulff hodhi në gjyq Google për shkak të thashethemeve rreth të kaluarës së saj, të shpërndara në internet.
Në Berlin u mbajt aksioni protestë i përfaqësuesve të komuniteteve çifute
Personeli i fluturimeve i Lufthansës - i linjës ajrore më e madhe të Gjermanisë - do të zhvillojë sot grevën 24-orëshe mbarëkombëtare.
Në aeroportet e Berlinit dhe Frankfurtit vazhdon greva e shoqëruesëve të fluturimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
8
9
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
28
29
30