×
Gjermania, Shkurt 2012
Ndërmarrja e parë e Koncernit gjerman “Siemens” u duk në Rusi. Kjo markë tregtare është fort mirë e njohur që prej kohësh për rusët. Por uzina në territorin rus Koncerni nuk ka ndërtuar që nga viti 1917.
Rusia u rendit e para ndër vendet e “G-8” përkatësisht rritjes ekonomike në vitin 2011.
Kancelarja gjermane Angela Merkel deklaroi se mbështet për në postin e presidentit të Gjermanisë kandidaturën e aktivistit të të drejtave të njeriut Joachim Gauck.
Stërvitjet e përbashkëta kompjuterike midis NATO-s dhe Rusisë mbi mbrojtjen antiraket janë planifikuar për në mars të këtij viti në Gjermani, tha Zëvendësministri i Mbrojtjes i Rusisë për bashkëpunimin ndërkombëtar.
Kancelarja gjermane Angela Merkel mendon se Kina mund të ndihmojë për zgjidhjen e krizë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28