×
gazsjellësi, Shkurt 2013
Teherani dhe Islamabadi konfirmuan vendosmërinë e tyre për të përfunduar në vitin 2015 ndërtimin e tubacionit të gazit Iran-Pakistan.
Dhjetra mijëra njerëz morrën pjesë në demonstratat e organizuara në
Greqia, Shqipëria dhe Italia nënshkruan më 13 shkurt në Athinë marrë
Greqia, Italia dhe Shqipëria planifikojnë të nënshkruajnë në Athinë një marrëveshje ndërqeveritare për ndërtimin e gazsjellësit Transadriatik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27