×
gazsjellësi, 2009
Furnizinet e gazit nga Turkmenistani në Rusi do të fillojnë në 9 janar të vitit 2010, njoftoi Përfaqësuesi i "Gazprom-it" Sergei Kuprijanov.
Gjermania dha lejen e dytë dhe përfundimtare për ndërtimin e gazsjellësit "Nord Stream", njoftoi kompania "Nord Stream"- operatorja e projektit. Më parë Gjermania lejoi ndërtimin e gazsjellësit në ujërat e veta territoriale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31