×
akt terrorist, Janar 2013
Në Irak u vranë 9 persona si pasojë e një serie sulmesh terroriste. Kjo u njoftua nga policia.
Të paktën dhjetë persona mbetën të vrarë si pasojë e shpërthimit të një makine bombë në një pikë furnizimi me karburant në Damask, njofton BBC.
U identifikua njëri prej bashkëpunëtorëve të terroristit-kamikaze, i cili hodhi veten në erë në korrik të vitit 2012 në aeroportin e qytetit bullgar të Burgasit. Policia refuzoi të bëjë publik emrin dhe kombësinë e kriminelit të dyshuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31