×
pagat

Paga mesatare në Moskë për vitin në përfundim do të rritet me 12%, njoftoi Kreu i Departamentit të Politikave ekonomike dhe Zhvillimit të kryeqytetit Maksim Reshetnikov.

Punonjësit e rrjeteve të ushqimit të shpejtë (ang. Fast Food) organizuan një grevë në Nju Jork, duke kërkuar rritjen e pagës minimale deri në 15 $ në orë

Në Argjentinë po zhvillohen protestat masive të bashkëpunëtorëve të
Greva masive të nëpunësve civilë po zhvillohen në territoret e pesë landeve federale në verilindje dhe jugperëndim të vendit.
Kryeministri rus Vladimir Putin të mërkurën, në takimin me personat e vet t
Në Tripoli ushtarët e Këshillit Kalimtar Kombëtar kërkojnë rrogat e papaguara.
Shpërblimi i drejtuesve të lartë të një sërë bankave u rrit disa herë në krahasim me periudhën analogjike të vitit 2010.
Policëve rusë u janë ngritur pagat dhe pensionet. Që këtej e tutje oficeri i policisë (leitenant) që sapo fillon shërbimin do të marrë 45 mijë rubla (1100 euro) në muaj, pothuajse 2 herë më shumë se tani.
Kozmonauti rus për shërbimin 6 mujor në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) merr mesatarisht nga 130 deri në 150 mijë dollarë, njoftoi Drejtuesi i segmentit rus të SKN Vladimir Sollovjov.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev vuri në dukje punën e mirë të 
Mariarët rusë në Vietnam shpallën grevë urie, duke u përpjekur me këtë të arrijnë kthimin e vet në atdhe dhe marrjen e rrogave, që nuk u paguhen atyre tashmë që prej mëse 8 muajsh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31