×
peshkarexha
Barka ruse e peshkimit “Ardatov”, në të cilën në prag shpë
Mariarët rusë në Vietnam shpallën grevë urie, duke u përpjekur me këtë të arrijnë kthimin e vet në atdhe dhe marrjen e rrogave, që nuk u paguhen atyre tashmë që prej mëse 8 muajsh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31