×
grevë urie, 2012
Bashkëshorti i ish-Kryeministres së Ukrainës Julia Timoshenko, Aleksandër Timoshenko, iu drejtua organizatave
"Unë po shpall grevë urie për të protestuar kundër falsifikimit të zgjedhjeve", - thuhet në deklaratën e saj, e cila u lexua sot për gazetarët nga avokati i ish-Kryeministres së Ukrainës Sergei Vllasenko.
Ish-Kryeministri i Hungarisë Ferenc Gyurcsany ngriti përpara godinës së Parlamentit hungarez një çadër dhe hyri në grevë urie. Në këtë mënyrë ai proteston kundër reformës së sistemit zgjedhor në vend.
Oleg Shein, ish kandidati për kryetar bashkie të qytetit Astrahan, i cili po vazhdon që prej 33 ditësh grevën e urisë, gjatë kohës së shikimit të video-filmimeve nga qendrat e votimit e ndjeu veten keq. Atij iu dha ndihma urgjente mjekësore.
Rreth 1.600 të burgosur palestinezë në burgjet izraelitë kanë njoftuar për një grevë urie pa afat, e cila do fillojë që nga 17 prilli. Për këtë njoftoi Ministri palestinez për çështjet e të burgosurve Issa Karaki.
Udhëheqësi i Partisë “Rusia e Drejtë” Sergei Mironov mbërriti
Blogeri i njohur dhe opozitari Aleksej Navalnij së bashku me mjeken Elizaveta Glinka kanë mbërritur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31