×
Personalitete të Rusisë, 7 korrik 2010
Patinatorja artistike-legjendë. Tre herë kampione e Lojrave Olimpike dhe 10 herë kampione e botës. Femra miniaturë me një fat të vështirë dhe me temperament të çmendur. Në patinazhin artistik në akull, Irina u gjend pothuajse rastësisht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31