×
Personalitete të Rusisë, Korrik 2010
Pa dyshim, Ella Pamfillova është politikania më indiferente e Rusisë. Ajo ka qenë ministria e parë e mbrojtjes sociale të popullsisë në qeverinë e Egor Gajdarit.
Boris Njemcov. Në vitin 1992 ai hynte në listen e "200 liderëve botërorë të shekullit të ardhshëm", të përpiluar nga Universiteti i Cambridge. Ai asaj kohe sapo i kishte mbushur të 33 vjetët dhe ishte guvernatori më i ri në Rusi.
Bari Alibasov. Producent muzikor dhe showman. Njëri prej personazheve më të preferuar të kronikës së jetës mondane në Rusi.
Patinatorja artistike-legjendë. Tre herë kampione e Lojrave Olimpike dhe 10 herë kampione e botës. Femra miniaturë me një fat të vështirë dhe me temperament të çmendur. Në patinazhin artistik në akull, Irina u gjend pothuajse rastësisht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31