×
Personalitete të Rusisë, 17 maj 2010
  Çullpan Hamatova. Aktorja më misterioze e kinematografisë dhe një nga “yjet”, m
  Viktor Sadovniçij. Akademik. Që nga viti 2008 është bërë N
  Genadi Onishenko. Akademik i Akademisë së Shkencave të Mjekësisë të Rusis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
27
29
30
31