×
Personalitete të Rusisë, Maj 2010
  Mbreti i aluminit rus është mbi të 40-t. Në vitin 2008 pasuria e tij
 Elena Mallisheva. Atë e quajnë Mjeken kryesore të televizionit të Rusisë. Për shumë vite me radhë ajo drejton programin e përjavshëm "Shëndeti" në kanalin e Parë të TV. Lindi Elena në qytetin siberian Kemerovo.
  Valldis Pelsh. Njëri nga drejtuesit më të njohur, më të shkëlqyer të emisioneve televizive në Rusi.
  Aleksandër Varin. Në maj të vitit 2010 me vendimin unanim të jurisë së çmimit "Radiomania" Aleksandër Varin-it iu dha titulli i nderit "Radio-legjenda". Pas vdekjes.
  Çullpan Hamatova. Aktorja më misterioze e kinematografisë dhe një nga “yjet”, m
  Viktor Sadovniçij. Akademik. Që nga viti 2008 është bërë N
  Genadi Onishenko. Akademik i Akademisë së Shkencave të Mjekësisë të Rusis
  Femër me një fytyrë të hijshme, të zgjuar, me flokë gështenjë të prera shkurt, me buzëqeshje të hapur, të këndshme, me sy kafë të ndritshëm, rrezatues.
 Në reitingun e pyetësorëve të një prej motorëve m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
27
29
30
31