×
Personalitete të Rusisë, 30 shtator 2009
Vladimir Sorrokin, shkrimtar. Njeri i famshëm, i bukur aparencialisht, i suksesshëm. Librat e tij përkthehen pothuajse në të gjitha gjuhët europiane, lexohen në Japoni dhe në Korenë e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29