×
monedha përkujtimore, 2009
Që nga data 1 janar e vitit 2010 monedhat euro, të prera nga shteti i Vatikanit, do të hidhen në qarkullim në zonën e euros. Në to është paraqitur portreti i Papës së Romës Benedikti XVI.
Banka e Rusisë po hedh në qarkullim shumë monedha përkujtimore prej metalesh të çmuara. Një pjesë e tyre i kushtohet futbollistëve të famshëm rusë Lev Jashin, Konstantin Beskov dhe Eduard Strelcov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31