×
KQZ, Janar 2012
KQZ-ja e Rusisë miratoi tekstin e fletëvotimit me të cilin do të votohet në zgjedhjet presidenciale. Sipas ligjit, mbiemrat e kandidatëve për në postin më të lartë shtetëror do të vendosen në fletëvotim në rend alfabetik.
Duma Shtetëror - Dhoma e Ulët e parlamentit rus - do të krijojë një grup të posaçëm pune për shqyrtimin e ankesave dhe vërejtjeve që janë marrë pas zgjedhjeve parlamentare të 4 dhjetorit të vitit 2011.
Legjitimiteti i zgjedhjeve presidenciale nuk duhet të vihet në dyshim nëse njëri nga kandidatët nuk mundi të arrijë të regjistrohet dot, deklaroi Sekretari i Shtypit i Kryeministrit rus Dimitri Peskov.
Dy politikanë, që pretendojnë të marrin pjesë në zgjedhjet presidenciale në Rusi, mund të tërhiqen nga gara presidenciale.
Në Rusi përfundoi regjistrimi i kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Në zgjedhjet
Nënshkrimet e mbledhura për regjistrimin e Grigory Javlinski kandidat presidencial nga Partia “Jablloko (&ldquo
Ish-Ministri i Financave i Rusisë Aleksei Kudrin, i cili jo shumë kohë më parë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
17
19
20
21
22
23
26
28
29
30