×
Kroacia, Nëntor 2012
Kur më 16 nëntor Kryetari i Gjykatës Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë (ICTY), amerikani Theodor Meron, deklaroi se gjeneralët kroatë të luftës Ante Gotovina dhe Mlladen Markaç lirohen nga akuzat dhe si rrjedhojë lihen të lirë, në gjithë Kroacinë filloi festimi i bujshëm i kësaj ngjarje.
Ish-Kryeministri i Kroacisë Ivo Sanader u dënua ditën e martë nga gjykata e
Gjykata në Hungari shpalli Zv. Kryeministrin e parë të qeverisë kroate dhe Ministrin e Ekonomis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
17
18
19
21
22
24
25
26
27
28
29
30