×
rinia, Gusht 2011
Duke dalë me një fjalim në Qendrën e rinisë në Oksford, teksti
Në Rusi përfundoi procesi i krijimit të Agjencisë së Iniciativave Strategjike (AIS), deklaroi Kryeministri Vladimir Putin.
Në lidhje me trazirat masive që kanë përfshirë vendin parlamentarët britanikë do të mblidhen sot në një takim urgjent.
Autoritetet e Britanisë së Madhe po arrijnë gradualisht të rivendosin rendin në Londër dhe në qytete të tjera të mëdha të vendit.
Për 2 vjet e gjysëm në Lindjen e Largët të Rusisë janë regjistruar më shumë se 70 krime me orientim terrorist dhe ekstremist.
Nga konsolidimi i përfaqësuesve të nacionaliteteve dhe feve të ndryshme varet e ardhmja e Rusisë, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin në takimin në Kisllovodsk me rininë e Kaukazit të Veriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
4
5
6
7
8
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31