×
industria, 4 korrik 2011
Siç njoftoi Ministri i Industrisë dhe Tregtisë të Federatës Ruse Viktor Hristenko, dikasteri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31